Lotina kutija ce tokom godine, uz financijsku potporu Grada Pule provoditi dva programa učenja engleskog: za najmlađe Uskoči u engleski te starije Engleski za umirovljenike. Programi će se provoditi na Stoji u skladu s epidemiološkom situacijom, te su za polaznike besplatni.

Uskoči u engleski inovativni je program početničkog učenja engleskog za djecu s izazovima u razvoju koji je osmislila profesorica engleskog i francuskog Dubravka Mikić, koja već dugi niz godina djeluje u Puli. Uz korištenje Jumping Claya u 10 sati nastave uz učenje jezika, polaznici će unaprijediti svoje socijalne vještine, finu motoriku, kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Jumping Clay je savršen materijal za 3D modeliranje, najmekša i najlakša glina na svijetu lako se oblikuje i suši se na zraku. Jumping Clay glina razvija kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje kod djece. (2) JumpingCLAY Online Summer Scheme: Beside the Seaside: Tutorial 5: Ice Lighthouse Picture Frame – YouTube

Za umirovljenike, Pula sufinancira program učenja engleskog u trajanju od 20 sati: osim usvajanja osnova engleskog, za umirovljenike je to prilika za druženje i zanimljivo provođenje slobodnog vremena.

Ponosni smo sponzori Youth Worker Partnering Fair koji se odžava on line 12.12.2020 u 10h. Za više informacija i prijavu kliknite ovdje